Nyheter

Volontärträff! Måndag 4/11 kl.18:00

ÄNTLIGEN DAGS! Ni som inte vet redan så är filmfestivalen beroende av våra fantastiska volontärer och DU kan bli en av dem! Ställer du upp och arbetar 2 pass á la 3 timmar så får du, förutom att umgås med trevligt folk och festivalbesökare, gå gratis på all film du bara kan (i mån av plats).

Så, varmt välkomna på denna volontärträff på Folkets hus, måndag den 4/11 kl. 18:00! Där du får information om vad som gäller samt tillfälle att skriva upp dig på de två pass du kan arbeta, bäst att se till att det inte krockar med just den film du längtar mest efter att se!

TACK ALLA FILMSKAPARE!

Stort tack till er alla som skickat in filmer! Nu är vårt urval klart och ni vars filmer blivit uttagna har vi kontaktat!

Årsmöte

Välkommen till årsmöte för Arctic Light filmfestival den 4 September 18:30 på Kulturhuset.

Väl mött

TACK FÖR I ÅR!

Så var det över för i år och vilken fantastisk festival vi fick! Tack alla som kom, såg och arbetade – publiken, volontärer, sponsorer! och fler! Tillsammans gör vi saker att hända! Nästa år går festivalen av stapeln för 30:e gången och arbetet inför det kommer att dra igång redan innan detta år är slut. Är det så att du vill engagera dig i festivalen så tveka inte att höra av dig!

SISTA FESTIVALDAGEN HAR BÖRJAT!

Lördagens program har precis satt igång och vi har en fantastisk sista festivaldag och kväll framför oss! Det blir som vi lovat "en film för varje känsla" och dessutom spöken för både stora och små! Först kommer söta små spöken i form av spöket Laban och sin familj. Sen har vi en kortfilmen "Legend of the Lake", som filmfestivalen själv har varit med och producerat, som kommer att visas före avslutningsfilmen "Black '47". Så varmt välkomna in i biosalongen!

PROGRAMMET ÄR UTE!

Så! Nu är både det tryckta programmet ute (håll utkik i torsdagsnumret att NSD) och i digital form här på hemsidan! Men även också i en mittemellanform: https://issuu.com/norrbottensmedia/docs/arctic_light_filmfestival_2018

Så, nu är det bara och börja mejla in era bokningar till info@arcticlight.org eller komma och förköpa biljetter nu på måndag den 5 november mellan kl. 17-19! Då har vi också volontärträff som ni kanske sett, så ni som kan ställa upp och hjälpa festivalen är varmt välkomna kl. 18!

ÄNTLIGEN DAGS! Volontärträff!

Ni som inte vet redan så är filmfestivalen beroende av våra fantastiska volontärer och DU kan bli en av dem! Ställer du upp och arbetar 2 pass á la 3 timmar så får du, förutom att umgås med trevligt folk och festivalbesökare, gå gratis på all film du bara kan (i mån av plats).

Så, varmt välkomna på denna volontärträff där du får information om vad som gäller samt tillfälle att skriva upp dig på de två pass du kan arbeta, bäst att se till att det inte krockar med just den film du längtar mest efter att se!

HÅLL UT!

Programmet är på väg upp här på hemsidan bit per bit och det tryckta är på väg ut till er under tidiga torsdagsmorgonen! Har ni inte fått något exemplar går de att hämta på Folkets hus Kiruna! 

Ingeborg Holm i Kiruna Kyrka

Under Onsdag 15/11 så håller kassan öppet från 17:30 i Kiruna Kyrka inför filmen Ingeborg Holm.
I kyrkan säljer vi endast biljett och medlemskort till Ingeborg Holm.

Under denna visning håller kassan på Folkets Hus stängt.
Kassan öppnar sedan så fort vi kan på Folkets Hus ingen inför kvällens andra visningar.

I n v i g n i n g!

Äntligen är årets händelse här! Detta år inviger vi festivalen med en hyllad norsk thriller – inget mindre än Norges Oscarsbidrag! Tidskriften Indiewire skriver "Som en remake av 'Carrie' regisserad av Ingmar Bergman", så ni förstår att det kommer att bli en både smått skrämmande, men framför allt fantastisk historia!

Ni är välkomna att mingla på scenen i salong Nåjden från kl.18:30, ta ett glas och några tapas som vi ordnat från grannen Scandic. Filmen börjar ca kl. 20 och när den är slut så kommer vi att ta några steg över till Solsidan på Scandic och fortsätta kvällen där!

Volontärsträff 6/11 kl.18:00 på Folkets hus!

Vill du gå på filmfestival? Nio dagar för NOLL kronor – samtidigt som du hjälper filmfestivalen enormt! Hjälper du till två pass i biljett/godiskassan (varje pass är ca 3 timmar långt), så får du gå fritt på festivalen resten av tiden!

Denna kväll, den 6/11, har vi kort information plus möjlighet att skriva upp sig på schemat över veckan, på fredag startar festligheterna!

Årsmöte 5/9

Välkommen på årsmöte den Tis 5/9 på Kulturhuset 18:30

Tack för i...nä!

Tänkte tacka för i år, men vi har ju en visning kvar! Don't Breathe som tyvärr inte kunde visas den 12 november kommer nu istället att visas på fredag den 25 november! Så förbered er på att skrika i biomörket från och med klockan 22.00! VÄLKOMNA!

 

Factory Girl utgår

På grund av tekniska problem kommer tyvärr kvällens film Factory Girl att utgå. Vi ber om ursäkt för detta!

Köpta biljetter kan bytas mot annan visning alternativt återköpas i biljettkassan. 

Sista chansen för Det blod som spillts

Det finns för närvarande ca 100 biljetter kvar till Lördagens visning av Åsa Larssons Det blod som spillts klockan 16:00.

Så alla ni som vill gå skicka in en bokning på info@arcticlight.org eller kom in och köpa i kassan.
Kassan öppnar klockan 11:00.

Sidor