Nyheter

ÅRSMÖTE

Årsmöte kommer att hållas tisdag den 8 september kl. 18:30 på Folkets hus. Välkomna!

PROGRAMMET ÄR UTE!

Ett dygn senare och vi har knapprat in allt som behövdes för allt skulle komma upp här på hemsidan! Så, läs, begrunda och beställ biljetter! Biljetter kan reserveras per e-post, info@arcticlight.org, från och med fredag den 1 november. Reserverade biljetter måste hämtas ut senast 30 minuter innan respektive visning. Du kan också förköpa biljetter till filmfestivalens visningar. Förköpet håller öppet i separat festivalkassa på Folkets Hus i Kiruna måndag 4 november 17.00–19.00.

 

HÅLL UT!

Progammet kommer upp här alldeles strax! Men ni som vill ha lite förhandsinformation om vilka filmer som kommer att visas, följ oss på Facebook och Instagram. Sen kan ni ta och läsa Ord från ordförande under "Om festivalen" också! Ses snart igen!

Volontärträff! Måndag 4/11 kl.18:00

ÄNTLIGEN DAGS! Ni som inte vet redan så är filmfestivalen beroende av våra fantastiska volontärer och DU kan bli en av dem! Ställer du upp och arbetar 2 pass á la 3 timmar så får du, förutom att umgås med trevligt folk och festivalbesökare, gå gratis på all film du bara kan (i mån av plats).

Så, varmt välkomna på denna volontärträff på Folkets hus, måndag den 4/11 kl. 18:00! Där du får information om vad som gäller samt tillfälle att skriva upp dig på de två pass du kan arbeta, bäst att se till att det inte krockar med just den film du längtar mest efter att se!

TACK ALLA FILMSKAPARE!

Stort tack till er alla som skickat in filmer! Nu är vårt urval klart och ni vars filmer blivit uttagna har vi kontaktat!